mkdf-team-image

Mike van den Ban

Mede-eigenaar

Mike van den Ban belandde als D-pupil bij HFC Haarlem en speelde daar tot de beloften. Vervolgens maakte hij de overstap naar VVV-Venlo, waar hij bijna twee seizoenen in het beloftenteam speelde. Fysiek ongemak dwong hem te stoppen en terug te keren naar Koninklijke HFC. Daar werd hij een spelbepalende speler en vanaf het seizoen 2016-2017 speelde hij o.a. voor Katwijk, Ijsselmeervogels en Quick Boys. Mike is ondertussen in het bezit van het UEFA C trainersdiploma van de KNVB. Daarnaast was hij twee seizoenen trainer/coach van de C1 van Koninklijke HFC en vanaf het seizoen 2015-2016 coördinator jeugdtrainingen breedtesport bij deze club en later hoofd opleidingen bij Geel-Wit en Hooglanderveen. Vanaf het seizoen 2018-2019 is Mike fulltime actief voor Scopo Atletico.

mkdf-team-image

Marco Neuvel

Mede-eigenaar

Marco is geboren in Hoorn en momenteel woonachtig in Haarlem. Opgeleid als Sportmarketeer (HvA), Bewegingswetenschapper en Basis Sportpsycholoog (VU), In 2014 heeft hij Scopo Atletico opgericht om de maatschappij van beweegarmoede naar beweegrijkdom te brengen. Daarnaast is hij actief geweest als docent & medewerker Voetbalontwikkeling bij de KNVB, vanuit welke rol hij honderden trainers en Hoofd Opleidingen heeft opgeleid. Naast oprichter van Scopo Atletico is Marco ook mede-eigenaar van Pleintje en mede-oprichter van PASS, wat een samenwerking is tussen Scopo Atletico en Ubuntu Sport.

mkdf-team-image

Maarten van Rijckevorsel

Coördinator Beweegfeestjes & Beweegcoach

Maarten is 23 jaar en is weg van sport, en met name voetbal! Hij voetbalt zelf bij EDO in Haarlem, geeft namens Scopo Atletico beweegtraining bij meerdere verenigingen en scholen, coördineert de beweegfeestjes en geeft die ook zeer geregeld.

mkdf-team-image

Ruben van Dam

Beweegcoach

Mijn naam is Ruben van Dam, ik ben 20 jaar oud, en ik woon in Haarlem. Sinds vorig jaar studeer ik in Amsterdam. Daar doe ik de opleiding ALO wat staat voor algemeen lichamelijke opvoeding, hierbij word ik opgeleid tot gymdocent. Ik vind het erg leuk om kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten, ze daarbij te begeleiden en helpen te ontwikkelen. Zelf heb ik ook veel verschillende sporten beoefend zoals: judo, tennis, wedstrijdzwemmen. Op dit moment voetbal ik bij de Dijk , dit doe ik al vanaf mijn 9e.

mkdf-team-image

Dani Kirchhoff

Beweegcoach

Dani begon bij Schoten als 4-jarig jochie tegen een bal aan te schoppen en een rijtje mooie clubs volgden: Telstar , AZ , Almere City en als laatste Koninklijke HFC mochten genieten van de kunde en inzet van onze nieuwe aanwinst. Naast het voetballen is hij al meerdere jaren actief als jeugdtrainer bij Koninklijke HFC en heeft hij zijn CIOS opleiding afgerond. Momenteel volgt hij de opleiding UEFA C bij de KNVB.

mkdf-team-image

Lasse Botman

Beweegcoach

Mijn naam is Lasse Botman, 18 jaar oud en afkomstig uit Warmenhuizen. Ik ben 2e jaars Sport, management & ondernemen student en vanaf september 2018 heb ik twee dagen in de week stage gelopen bij Scopo Atletico. Tijdens de stage hield ik mij vooral bezig met het verenigingsondersteuningstraject, het mede-ontwikkelen van de Scopo-opleidingsvisie en het bijscholen van Scopo-trainers. Naast studeren en stage lopen, ben ik ook sportliefhebber. Tegenwoordig doe ik alleen nog aan zaalvoetbal (ZVV Vios'79) en veldvoetbal (Vios-W). Verder heb ik dit in het verleden gecombineerd met tennis.

mkdf-team-image

Suzanne Veen

Beweegcoach

Mijn naam is Suzanne Veen. Ik speel al sinds heel wat jaartjes Hockey bij MHC Alliance en daarnaast coach geweest van verschillende teams. Sinds het seizoen 2019-2020 verzorg ik beweegtrainingen op MHC Alliance namens Scopo Atletico voor de D en C teams. Naast het training geven studeer ik Geneeskunde aan de VU Amsterdam.

mkdf-team-image

Robby Welman

Beweegcoach

Mijn naam is Robby Welman. Ik speel al sinds heel wat jaartjes voetbal en geef training bij WV-HEDW. Voor Scopo Atletico verzorg ik beweegfeestjes en ik studeer Sportkunde aan Inholland Haarlem.

mkdf-team-image

Simone Brussel

Beweegcoach

Mijn naam is Simone Brussel, ik speel al sinds heel wat jaartjes zaal- en veldvoetbal. Naast het verzorgen van beweegfeestjes en het begeleiden van teams bij Beweegkampen studeer ik Sport, Management en Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam.

mkdf-team-image

Bente Winkler

Scopo Science Lab

Mijn naam is Bente Winkler en ik ben 20 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Haarlem, maar sinds vorig jaar woon ik in Amsterdam. Ik studeer momenteel namelijk bewegingswetenschappen aan de VU in Amsterdam. Dit is ook mijn verbinding met Scopo Atletico: ik vertaal de nieuwste wetenschappelijke theorieën op het gebied van bewegingswetenschappen om naar de praktijk (Scopo Science Lab). Dit doe ik door middel van colleges en literatuuronderzoek, zodat zowel de spelers als de trainers profijt hebben van al het onderzoek dat wordt gedaan op het gebied van bewegen.

mkdf-team-image

Luuk de Jong

Medewerker Communicatie

Mijn naam is Luuk de Jong, 21 jaar en ik ben geboren en getogen in Heiloo. Ik voetbal sinds de pupillen bij SV de Foresters en heb in de jeugd bij HZV het Vennewater gezaalvoetbald. Daarnaast is breakdance sinds, dat ik klein ben mijn passie. Het combineren van deze sporten heeft mij geholpen om een betere voetballer/breakdancer te worden. Ik voetbal op het moment in SV de Foresters 3 en Limmen 4 (zaal). Ik ben student Communicatie en heb vanaf september 2018 fulltime stage gelopen bij Scopo Atletico. Sinds februari 2019 ben ik voor een aantal uren in dienst van Scopo Atletico. Ik houd me bezig met fotografie, videografie en vormgeving.