FLORIS AAN HET WOORD #1

FLORIS AAN HET WOORD #1

Sinds deze maand hebben wij een nieuwe collega binnen Scopo Atletico mogen verwelkomen. Zijn naam? Floris Mulder. Hij is de nieuwe Brand & Eventmanager van Beweegfeestje! Onderstaand een kleine Q&A met onze aanwinst. Ready, set? Go!

 

  • Floris! Hoe ben je bij Scopo terecht gekomen? 

Ik ben in eerste instantie bij Scopo terecht gekomen in de zoektocht naar een afstudeerstage. Uiteindelijk zijn we er uit gekomen en heb ik van september 2021 tot februari 2022 mijn scriptie geschreven over de Beweegkampen tak. Nu is de naam veranderd (één van mijn adviezen) en samengevoegd in de Scopo Events! Na het afronden van mijn scriptie ben ik blijven hangen als trainer voor Sportdagen & Beweegfeestjes. En nu ben ik blij dat ik mijn activiteiten kan uitbreiden in een coördinerende rol. Bij een product waar ik enthousiast van wordt – de Beweegfeestjes!

 

  • We willen je een beetje leren kennen… welke hobby’s heb je?

Voetbal is mijn grote hobby.  Ik speel zelf in het eerste van Sportlust ’46 uit Woerden op Derde Divisie niveau. Verder ben ik altijd in voor spelletjes, vooral kaarten zoals klaverjassen.

 

  • Welke verantwoordelijkheden krijg je precies/ wat zijn jouw werkzaamheden ?

Ik ben verantwoordelijk voor alles rondom de Beweegfeestjes. De werkzaamheden gaan van het aannemen van bestellingen en contact met ouders, tot het aansturen en inplannen van de trainers. Verder ben ik verantwoordelijk voor het verder laten groeien van de Beweegfeestjes.

 

  • Welke uitdaging zie jij in je werk en waar word je blij van?

Ik denk dat de grootste uitdaging wordt om niet alles tegelijk te willen doen. Ik vind het leuk om dingen te regelen en om sociaal contact te hebben. Dat komt beide veel terug in mijn werk.

 

  • Je sprak over groei, één van de kernwaarden van Scopo. Wat zijn je plannen voor in de toekomst?

Mijn plannen voor nu zijn om Beweegfeestje groter te maken in een groter deel van Nederland, mij zelf te ontwikkelen en heel veel plezier in mijn werk te hebben. Laten we daar maar eens mee beginnen 😉

 

  • Belangrijk voor onze lezers: hoe ben je te bereiken?

Ik ben telefonisch en via de mail te bereiken: https://www.beweegfeestje.nl/contact

 

Glad you joined the team, Floris!

Share

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.